Reviews from AA Sushi Enschede

Recent reviews

4.0
E
9 June 2024
Roel Steen
25 May 2024
Priscilla Vergeest
23 May 2024

Goeie, verse sushi snel bezorgd en ook lekker zeker een aanrader

Debbie
20 May 2024

Erg veel saus op de sushi,geen soja saus maar 1 of andere zoete ketjap saus. Sushi viel allemaal uit elkaar..sorrie maar ik bestel niet weer

Renate
17 May 2024

Erg lekker en vriendelijk geholpen, maar de rollen waren allemaal met dezelfde vulling (van de maki's) gevuld, ipv de verschillende vulling die ik besteld had. (Wellicht doordat het op dit tijdstip nog erg rustig was)

E
10 May 2024

Na de vorige keer lang te moeten wachten hebben wij de bestelling opgehaald. Bij aankomst was er een lieve man in zā€™n EENTJE aan het werk, omdat het overige personeel niet kon. Je ziet echt dat deze man met liefde het eten klaar maakt. Ook smaakte het eten wederom super lekker. Bezorgen kan inderdaad soms iets langer duren maar haal je bestelling anders gewoon op. Ik hoop dat mijn review boven alle negatieve komen. De sushi is super vers en smelt in je mond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Netje
14 March 2024

De kok moest eerst nog naar de winkel

E
9 March 2024

Bestelling kwam pas laat binnen en daar houden ze je niet van op de hoogte. Ik snap dat jullie het druk hebben maar communiceer dit naar je klanten. Hele aardige bezorger die direct excuus aanbood. Sushi smaakte prima

S.Elshof
4 March 2024

2 uur gewacht op de bestelling, kip stokjes lauw en daardoor ook de sushi. Grote teleurstelling dit was de 1e en laatste keer.

Jose Hernandez
29 February 2024

De sushi was heel lekker en eerst snel bezorgd ik vind het zeker een aanrader

Hemmelder
23 February 2024

Ik vond de sushi niet erg lekker en ik ben absoluut niet heel kieskeurig! Afhaaltijd was 17.00uur. Bij binnenkomst wisten ze eerst niets van een bestelling vervolgens wel en duurde het tot 17.50 uur voor hij klaar was. Het was eens maar nooit weer bij AASushi.

Agu
17 February 2024

Niet goed gerold en gesneden en de sushiā€™s zijn super klein. De smaak is oke. Maar niet voor herhaling vatbaar voor mij. De bestelling was wel op tijd klaar āœ…

Rowena
14 February 2024

Maandag avond besteld 19:30 naar 21:00 nog niks gehoord naar 20x gebeld te hebben werd er niet op gepakt we zijn er langs gereden en wat denk je??? De zaak was gewoon dicht volgende dag weer gebeld want het was wel een dure bestelling zouden we extra krijgen + het zou om 19:00 bezorgd worden 19:00 nog niks kwam t pas om 21:00 de sushi is wel lekker maar heel klein. Jammer hier bestel ik niet weeršŸ‘

D
8 February 2024
Aloƫsa
30 January 2024

Ik heb best lang gewacht op mijn bestelling en ik vond 2 van de sushi rolls heel klein. De sushi was wel echt lekker. Wel jammer dat de soy sauce heeft gelekt over de hele zak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
27 January 2024

Zeer slecht, Na 1,5 uur nog geen sushi, dus voor de 3 keer maar weer gebeld. Na 15 minuten elke keer een ingesprektoon te horen, namen ze eindelijk een keer op, met een antwoord dat ze er met vijf minuten waren. 20 minuten later nog niemand!!!!! Nooit weer bestel ik bij dit bedrijf.

Sandy
13 January 2024

Sushi gereserveerd dag van te voren om af te halen om 19:30 via social deal.. moesten 20 min wachten en kregen de bijbestelde sushi en loempiaā€™s niet meeā€¦ erg slecht. Geen goeie communicatie en niks laten horen.

D
7 January 2024
Mariƫlle
6 January 2024

Tijdsbestek klopte niet

A
31 December 2023
Niene
28 December 2023

We moesten 2 uur wachten op de sushi en toen het aan kwam zat er haast geen vis in/op, was koud en zo ielig als het maar kan

N
28 December 2023

Vond het er ontzettend vies uitzien. Werd netjes maar laat geholpen en sushi was niet lekker.

Nisa
24 December 2023

Helaas een dikke teleurstelling!! Voordat je besteld, eerst de winkel bezoeken. Wat een vieze bende. Erg jammer.. sushi was ook niet lekker. Ze vielen uit elkaar. 1 keer nooit meer !!

Van alstede
29 November 2023

We hebben om 4 uur een bestelling geplaats met verzoek om 5 uur de bestelling te laten leveren, om kwart voor 6 nog geen bestelling geleverd! Netjes gebeld waar het bleef werd ons gezegd aan de telefoon binnen 10 minuten is het bij u Okai wij nog maar wachten 30 minuten later kwart over 6 pas de levering gekregen alles wat warm had moeten zijn was knetter koud en de sushi was wel goed maar al met al zou ik zelf niet weer bestellen hier heel jammer

Akker
24 November 2023
A
16 November 2023

hele erge harde ebiā€™s kaken braken bijna. Hele kleine sushi stukjes helft van wat je bij een ander krijgt. Bezorging duurde langer dan 2uur zeiden dat het nog 15 min duurde ondertussen nog 45 min! Ik ga hier niet meer bestellen.

harold
30 October 2023
Francis
13 October 2023

Sushi is goed, bezorging was zelfs voor een vrijdag heel lang. Wel een vriendelijke bezorgen

a
11 October 2023
Sas
30 September 2023

Het eten werd een uur later bezorgd dan ik had gevraagd, heb telefonisch zelf contact opgenomen met het bedrijf. Maar had het klantvriendelijker gevonden als ze mij hadden gebeld

Anne
24 September 2023

Zeker 2 uur en drie kwartier moeten wachten, als reactie alleen maar sorry sorry sorry....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel Steen
23 September 2023

TOP maar duurde deze keer wel lang

ddd
14 September 2023

Hij was wat lang onderweg,maar de kwaliteit is zoals altijd uitstekend! Nog bedankt voor de extra's Beste sushi van Enschede

Andrea
27 August 2023

We hebben helaas besteld buiten het bezorgtijd, omdat we de tijd niet goed in de gaten gehouden. Het prijs is afgegaan van rekening en niks gekregen. We hebben gebeld, maar kregen we geen antwoord. Geld is ook niet teruggestoord. Heel slechte zaak.

Vp
26 August 2023

Online besteld om op 17.00 af te halen. Het was uiteindelijk om 17.25 uur klaar. De sushi was niet te eten! De tonijn was helemaal licht van kleur en vies van smaak!! Voor ons nooit weer!! Jammer dat je hier geen foto kan plaatsten want hoe de sushi gepresenteerd werd verdiend ook geen schoonheidsprijs.

Saar
26 August 2023

Helaas 1,5 uur te laat bezorgd. Doos vd sushi was aan de onderkant warm bij bezorging, waarschijnlijk op een warme maaltijd gestaan. Lauwe sushi. Vrij klein van stuk. Weinig smaak. Geen excuses. Jammer!

Mich
24 August 2023
Roel Steen
24 August 2023

Heel goed van smaak alleen jammer dat Garnalen koud en niet krokant waren

Mieke van Dijk
19 August 2023

Voor de lekkerste sushi van Enschede moet je toch bij AA Sushi zijn. Gewoon heerlijk vers bereid en dat proef je ook. Ga zo door echt lekker eten!

Dennis
16 August 2023

Eten was iets later dan gepland klaar, maar de sushi was erg lekker!

Karel abbing
10 August 2023
Nadia Ali
10 August 2023

Heerlijk lekkere sushi. Je proeft het is vers bereid. Zeker AA Kwaliteit. Super Lekker eten!

Willem Kruit
6 August 2023

opmerking bezorging, bezorger is erg netjes maar het tijdstip van de geplande afspraak is 1 1/2 uur later even een belletje, kleine moeite. sushi zeker een 8.

Peter. S
27 July 2023
K.
23 July 2023

Niet noemenswaardig! Helaas meer dan 1,5u moeten wachten op mijn bestelling. Van kastje naar de muur gestuurd mbt de bezorgtijd. Er werd gezegd dat er vanwege de langere bezorgtijd iets extra bij de bestelling zou zitten, maar dat was niet het geval. Voor mij was dit een Ć©Ć©nmalige bestelling. Tevens wist de bezorger niet hoe snel hij weer weg moest zijn. Tip: communiceer beter met elkaar en het mag allemaal wel wat klantvriendelijker! Vergeet niet de wasabi en chilisaus bij de loempiaā€™s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stijn
17 July 2023

Bedankt voor de gratis dingen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noelle
15 July 2023
Darren
15 July 2023
Cedric
8 July 2023
Cox
1 July 2023

Duurde echt te lang. 3 uur zitten wachten en meerdere keren gebeld. Geen fatsoenlijke oplossing en ook niet dat ze het geprobeerd hebben hoef te maken.

D.arendsen
28 June 2023
Jo
24 June 2023

De sushi was 1,5 uur te laat en het was niet de correcte/complete bestelling.

Maikel
23 June 2023

Besteld voor 21 uur om 18.30 bestelling geplaatst. Bezorger kwam echter pas 21.30. Maar wel een bakje met 6 sushi's van het huis gekregen. Dat was dus netjes opgelost. En voor de prijs een prima sushi

Marion
18 June 2023

Duurde heel lang, na een uur werd ik gebeld om excuus aan te bieden dat het zo vertraagd was en dat ik iets extra kreeg als goedmakertje. Keurig opgelost al had ik wel liever eerder geweten dat het zo lang zou duren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
9 June 2023
Rachel
11 May 2023

Was echt heerlijk

Marcel
9 May 2023

Volgende keer de shushi recht op houden.Verder tevreden .

d
7 May 2023
Carmen
28 April 2023

De koude sushi smaakte lekker (geen wauw-effect maar wel goed. Wel veel stukken die niet goed waren doorgesneden waardoor het soms wat lastig eten (met eetstokjes) was. De warme gerechten vond ik tegenvallen. De grote garnalen waren smakelijk maar niet groot. De gefrituurde zalmsushi smaakte nergens naar; teveel saus, teveel gefrituurde korst, geen zalmsmaak meer te herleiden. Erg jammer.

D
22 April 2023

Goede kwaliteit zoals gewoonlijk

Elzinga
25 March 2023

Sushi was vers en echt heerlijk! Ik kom zeker terug!

D.Kalfsen
11 March 2023
D
5 March 2023

1 van de betere sushi in enschede, uitsteke de smaak en kwaliteit van de vis en rijst. Bezorging altijd snel en vriendelijk. Zelfs af en toe met extratje. DIKKE 5 sterren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gill
3 March 2023
Sandra
1 March 2023

Bestelling kwam heel laat aan, ongeveer anderhalf uur later. Sushiā€™s waren lekker, alleen jammer dat het zolang duurde voor het er was.

Steve D
23 February 2023

Very tasty food! Enjoyed it very much. One improvement I would suggest is to pack the Sushi a little bit tighter as the rolls were lose and fell apart when trying to take them out of the container.